Herbeleef hier onze voorbije concerten

Stabat Mater van Scarlatti

Ter gelegenheid van Goede Vrijdag bracht Currende op 7 april in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge het Stabat Mater van Domenico Scarlatti met niet minder dan 23 uitvoerders.

English Lament

Erik Van Nevel stelde een programma samen met passiemuziek van Engelse componisten uit de 16de eeuw: William Byrd, Thomas Tallis, Robert White, Thomas Morley…

Uitvoerders:
Monica Monteiro & Renate Weytjens, sopranen
Anna Nuytten, mezzo-sopraan
Alexander Schneider, contratenor
Tore Denys & Roel Van Sevenant, tenor
Arnout Malfliet & Harr Van Der Kamp, bas,
Erik Van Nvel, bariton, programmaconcept & algemene leiding.

Het concert vond plaats op vrijdag 24 maart om 20 u in de Sint-Martinuskerk in Rijmenam

 

Currende financieel steunen?

Als sympathisant kun je je steentje bijdragen aan de werking van Currende via ons fonds bij de Koning Boudewijnstichting. Vanaf 40 EUR kan je dat zelfs een fiscaal voordeel opleveren.

Scan de QR-code met je bankapp of met een correct geconfigureerde Payconiq-app en voer je betaling uit. Of maak gebruik van onze betaalpagina.

Liever met overschrijving? Gebruik dan onderstaande gegevens.

IBAN: BE10 0000 0000 0404
Vermelding: 013/2040/00011

Alvast hartelijk bedankt voor je steun! De Koning Boudewijnstichting stuurt de fiscale attesten naar de milde schenkers.

een Concert organiseren?

Wil je graag een concert organiseren met Currende? Neem dan gerust telefonisch contact op via +32 [0]476 509531 of via het contactformulier op deze site. Currende beschikt over een zeer ruim repertoire dat loopt van de late middeleeuwen over de Franco-Vlaamse polyfonisten tot en met de hoogbarok. Wij zullen je met plezier een gepast programmavoorstel doen!

Een greep uit onze cd's

Currende maakte meer dan 50 cd's. Een aantal ervan is nog steeds in de handel verkrijgbaar. Op onze CD-pagina vindt u alle details.